фаршировані Макарони фаршем в мультиварці: 2 рецепта

Макарони, фаршировані фаршем в мультиварці – незвичайне блюдо для любителів поекспериментувати, яким ви можете порадувати своїх близьких. Це ситне блюдо порадує вас своїм смаком і апетитним виглядом. В якості основи страви необхідно вибрати великі макарони у формі черепашок або трубочок. Фарш зазвичай береться свинячий або яловичий, але надзвичайно смачним вийде також поєднання його з овочами.

Макарони фаршировані м’ясним фаршем

фаршировані Макарони фаршем в мультиварціІнгредієнти:

  • 0,5 кг великих макаронів – черепашок;
  • 200 р свино-яловичого фаршу;
  • 2 ст. ложки майонезу;
  • 1 яйце;
  • 100 г сиру твердих сортів;
  • сіль, паприка – за смаком

Приготування

  1. Необхідно підготувати фарш для фарширування: викласти його в окрему ємність, змішати з яйцем, посолити, поперчити
  2. Також в окремій ємності змішати один з одним натерті 50 г сиру з майонезом
  3. Далі необхідно кожну макаронину нафарширувати, а потім викласти їх на дно чаші мультиварки, а потім залити все сирно-майонезній сумішшю
  4. Спочатку встановлюємо режим «Випічка» 20 хвилин, по закінченні якого посипаємо фаршировані макарони в мультиварці зверху тертим сиром, додаємо паприки і встановлюємо режим «Гасіння» 40-50 хвилин (в залежності від обсягу макаронів)

Макарони-трубочки з овоче-м’ясним фаршем

Інгредієнти:

  • 250 г макаронів-трубочок;
  • 200 г м’ясного фаршу;
  • 100 г твердого сиру;
  • 1 цибулина;
  • 2 зубчики часнику;
  • 2 помідори;
  • 1 солодкий перець;
  • 1 ст. ложка рослинного масла;
  • сіль, перець – за смаком

Приготування

  1. Фарш злегка обсмажити в чашу мультиварки на рослинному маслі на режимі «Випічка» протягом 10 хвилин, посолити, поперчити і додати 50 г натертого на крупній тертці сиру
  2. Далі окремо змішати цибулю півкільцями, дрібно порізані часник, помідори кубиками, соломку перцю і обсмажити отриману суміш на режимі «Випічка» протягом 7 хвилин
  3. Фаршем заповнити макарони-трубочки, викласти їх у чашу мультиварки, зверху заповнити овочевою заправкою, посипати тертим сиром, влити півсклянки води і готувати на режимі «Випічка» протягом 1 години.

Подаються макарони, фаршировані фаршем в мультиварці, як окрему страву зеленню.

Варто почитати:

Додати:

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *