Грибний і сирний крем-суп

Хто бував у Франції, той знає, що пізня вечеря в цій дивовижній країні називається суп. Вона по праву вважається батьківщиною цього незвичайно ніжний крем-супу.

Для приготування грибного крем-супу в мультиварці треба запастися продуктами:

  • Крем-суп в мультиварціГриби печериці – 400-450 г
  • Картоплю -350 г
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Вершки 15% жирності – 100 г
  • Сіль, спеції за смаком
  • Вода – 650 мл
  • Білі сухарі – 100 г

Порядок приготування грибного крем-супу в мультиварці

  • Гриби помити, нарізати великими шматочками.
  • Цибулю почистити, порізати невеликими кубиками.
  • Картопля – шматочками середньої величини.
  • Підготовлені таким чином овочі помістити в каструлю мультиварки і залити водою по нормі.
  • Включити мультиварку в режимі «Суп».
  • Поки страва готується, поріжте шматок білого батона на красиві сухарики, підсушіть їх, злегка підсолюємо, на сухій сковороді з товстим дном.
  • Почувши сигнал, відкрийте диво-каструлю, додайте вершки, сіль і спеції за смаком, перемішайте.
  • Після цього суп перелийте в інший посуд і з допомогою блендера перетворити його в ніжне пюре.
  • Чудовий грибний суп-крем, приготований мультиварці , можна подавати до столу. Окремо до нього – сухарики.

Щоб не замислюватися над новими рецептами і урізноманітнити меню сім’ї, одним рухом руки можна перетворити грибний суп-крем неперевершений сирний суп-крем в мультиварці. Для цього треба запастися 60 г плавленого сиру. І поки готується грибний суп-крем, плавлений сир нарізати маленькими шматочками і розчинити в 100 мл дуже гарячої кип’яченої води, а після звукового сигналу додати в основний відвар разом зі спеціями. Після роботи блендера вийде дуже смачний сирний суп-крем.

Ароматний грибний суп-крем з мультиварки порадує близьких. Кожна господиня має право змінити його класичний смак, внісши свою фірмову родзинку в приготування, що дозволяє годувати сім’ю різноманітними супами без особливих витрат. Експериментуйте!

Готуйте крем-супи краще, ніж французи!

Варто почитати:

Додати:

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *