Грибний і сирний крем-суп
Хто бував у Франції, той знає, що пізня вечеря в цій дивовижній країні називається суп. Вона по праву вважається батьківщиною цього незвичайно ніжний крем-супу.
Для приготування грибного крем-супу в мультиварці треба запастися продуктами:
Гриби печериці – 400-450 г
- Картоплю -350 г
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Вершки 15% жирності – 100 г
- Сіль, спеції за смаком
- Вода – 650 мл
- Білі сухарі – 100 г
Порядок приготування грибного крем-супу в мультиварці
- Гриби помити, нарізати великими шматочками.
- Цибулю почистити, порізати невеликими кубиками.
- Картопля – шматочками середньої величини.
- Підготовлені таким чином овочі помістити в каструлю мультиварки і залити водою по нормі.
- Включити мультиварку в режимі «Суп».
- Поки страва готується, поріжте шматок білого батона на красиві сухарики, підсушіть їх, злегка підсолюємо, на сухій сковороді з товстим дном.
- Почувши сигнал, відкрийте диво-каструлю, додайте вершки, сіль і спеції за смаком, перемішайте.
- Після цього суп перелийте в інший посуд і з допомогою блендера перетворити його в ніжне пюре.
- Чудовий грибний суп-крем, приготований мультиварці , можна подавати до столу. Окремо до нього – сухарики.
Щоб не замислюватися над новими рецептами і урізноманітнити меню сім’ї, одним рухом руки можна перетворити грибний суп-крем неперевершений сирний суп-крем в мультиварці. Для цього треба запастися 60 г плавленого сиру. І поки готується грибний суп-крем, плавлений сир нарізати маленькими шматочками і розчинити в 100 мл дуже гарячої кип’яченої води, а після звукового сигналу додати в основний відвар разом зі спеціями. Після роботи блендера вийде дуже смачний сирний суп-крем.
Ароматний грибний суп-крем з мультиварки порадує близьких. Кожна господиня має право змінити його класичний смак, внісши свою фірмову родзинку в приготування, що дозволяє годувати сім’ю різноманітними супами без особливих витрат. Експериментуйте!
Готуйте крем-супи краще, ніж французи!