Курка в фользі в мультиварці

Завдяки тому, що куряче м’ясо готуватися швидко, і крім того є дієтичним продуктом, страви з нього дуже популярна на домашньому столі. Запечена курка в фользі в мультиварці не менш смачна, ніж приготовлена в духовці.

Курка у фользі (рецепт 1)

Курка в фользі в мультиварціЧас приготування – близько 90 хвилин.

Інгредієнти:

  • Курка – 1 шт.
  • Майонез – 3 ст. ложок.
  • Часник – 5 зубчиків.
  • Сіль, перець за смаком.

Приготування:

  1. Тушку курки промийте і натріть сумішшю солі і спецій зовні і зсередини.
  2. Нашпигуйте шматочками часнику м’ясо, роблячи ножем проколи під шкіру.
  3. Зовні обмажте майонезом.
  4. Укладіть підготовлену тушку спинкою на шматок фольги.
  5. Залийте в черевце 4-5 ст. ложок гарячої води.
  6. Загорніть фольгу конвертом і щільно запакуйте.
  7. Покладіть в чашу мультиварки курку в фользі і готуйте в режимі «Випічка» 90 хвилин.

Примітка від Мультивкуса: Тушка курки повинна бути не більша, а мультиварка досить містка, інакше Ви не зможете закрити кришку. Якщо мультиварка маленька краще скористатися наступним рецептом.

Курячі грудки у фользі (рецепт 2)

Час приготування – близько 50 хвилин.

Інгредієнти:

  • Курячі грудки – 2 шт.
  • Майонез – 2 ст. ложок.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Сіль, перець за смаком.

Приготування:

  1. Очистіть часник і розріжте його вздовж на декілька частин.
  2. Грудки обмажте сумішшю солі, майонезу і спецій.
  3. Нашпигуйте м’ясо шматочками часнику.
  4. Укладіть філе на шматок фольги.
  5. Загорніть фольгу конвертом і щільно запакуйте.
  6. Покладіть в чашу мультиварки швом вгору і готуйте в режимі «Випічка» 60 хвилин.

Примітка: Замість майонезу для приготування курки в фользі в мультиварці можна використовувати сметану або кетчуп, а можна просто посолити і поперчити грудки.

Курка у фользі з картоплею (рецепт 3)

Курка в фользі в мультиварціЧас приготування – близько 50 хвилин.

Інгредієнти:

  • Окорочок курячий – 2 шт.
  • Картопля – 2 шт.
  • Вода – 150 мл
  • Сіль, перець за смаком.

Приготування:

  1. Розріжте на кілька частин курячі стегенця.
  2. Посоліть, покладіть на шматок фольги і посипте спеції.
  3. Зверху покладіть зелень і порізану картоплю.
  4. Загорніть фольгу конвертом.
  5. Укладіть в кошик для приготування на пару швом вгору і налийте воду.
  6. Готуйте курку в фользі в режимі «Варка на пару» 40 хвилин.

Примітка: Замість майонезу можна використовувати сметану або кетчуп, а можна просто посолити і поперчити грудки

Варто почитати:

Додати:

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *