Молитва про вагітність

Чисельність людей у світі невпинно зростає. На сьогоднішній день планета налічує близько 7 млрд. чоловік. Здавалося б, приріст народонаселення є, але багато жінок продовжують стикатися з проблемою відтворення потомства. Чому ж так відбувається: одні народжують по 5-10 дітей, а інші за все життя так і не можуть дочекатися появою свого маленького дива на Світ Божий?

Одними з головних чинників можливості благополучного і швидкого зачаття дитини стає спосіб життя, харчування і звички батьків – все це безпосередньо впливає на здоров’я майбутніх тат і мам. Але також, на думку більшості жінок, багато залежить і від Божого настанови, що послано нам Всевишнім і може дарувати «маленьку» життя.

Не важливо, до якої віри Ви належите: чи то православ’я чи католицизм, буддизм чи іслам – в будь-якій з них ми просимо про допомогу того чи іншого святого, покровителя майбутніх батьків.

Напевно, деяким з нас довелося в житті зіткнутися з проблемою зачаття дитини, коли вже випробувані всі методи сучасної медицини, а не один лікар так і не зміг встановити причину безпліддя. У такій ситуації доводиться сподіватися лише на «небесні сили», звичайно якщо Ви віруюча людина.

Але як показує практика, і підтверджують розповіді більшості жінок, які зіткнулися з цією проблемою – саме молитва про вагітність допомогла їм здійснити задумане». Багато з них довгі роки намагалися завести дитинку, вдавалися до різних методиках і лікувалися у відомих лікарів і знахарів, але, на жаль, безрезультатно.

У цій ситуації найчастіше жінки звертаються з проханням, подарувати їм довгоочікуваного дитини, до матінки Матрони московської. Така молитва про вагітності найбільш поширена серед православних віруючих. Нерідко, «майбутні мами» волають і до Святої Богородиці: «Матінка Пресвята Богородиця! Даруй мені дитинку. Богові на славу, а простим людям на радість. Амінь (3 рази)».

А от моїй подрузі, допомогла наступна молитва: «Благо Господнє, Джерело всіх життєвих сил моїх відкрий для принесення чудесного народження життя нового, що в лоні моєму. Помолюсь за дарування витоку їй. Господь, задовольни силою життя частини мої, щоб вселилося чудное прояв, і злилися два благодатних тіла, дають основу нового життя. І буду я исцелена Господом від обмеження, і увіллється Світ Небесний в нове істота з моєю життєвою силою. Амінь. (3 рази)».

Відомі та інших прохання про дар дітонародження: «Молитва подружжя, дітей не імущих», «Молебень про зачаття до праведним Іоакиму і Анні», «Звернення до преподобного Олександра Свирскому про зачаття сина».

Більшість цих прохань бувають «почуті», і жінка, яка тривалий час не має можливості благополучно завагітніти, нарешті-те стає матір’ю. Більшого щастя в такій ситуації і не побажаєш. Тому, милі дами, не втрачайте надію і звертайтеся з молитвою про вагітність до Бога і святих, і будете почуті!

Варто почитати:

Додати:

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *