М’ясо індички в мультиварці

Приготувати дієтичне м’ясо індички в мультиварці можна різними способами: з нього можна зварити смачний суп для всієї родини, м’ясо індички можна посмажити, згасити або запекти, зробити з нього котлети або начинку для м’ясного пирога і т. д. і т. п. М’ясо індички в мультиварці вийде дуже смачним, якщо приготувати його за наступними рецептами.

М’ясо індички, тушковану в мультиварці

М'ясо індички в мультиварці

Інгредієнти

  • 700 г філе індички
  • 1 цибулина
  • 2 моркви
  • головка часнику
  • 50 мл майонезу
  • сіль, перець за смаком
  • вода-1 склянка

Приготування:

  1. Філе індички нарізаємо кубиками і розминаємо їх в суміші солі, перцю, майонезу і подрібненого часнику.
  2. Цибулю нарізаємо кільцями, моркву натираємо на крупній тертці.
  3. Викладаємо підготовлені інгредієнти в чашу мультиварки і ретельно перемішуємо (можна перед включенням залишити їх на декілька хвилин промаринуватися).
  4. Потім вміст чаші заливаємо водою, перемішуємо і готуємо м’ясо індички в мультиварці в режимі «Гасіння» протягом 2-х годин.

М’ясо індички з грибами у мультиварці

Інгредієнти:

  • 0,5 кг стегенець індички
  • 200 г печериць
  • 1 цибулина
  • 1 морква
  • 4 картоплини
  • 2 помідора
  • 1 болгарський перець
  • 2 мультстакана молока
  • 4 зубки часнику
  • 1 лавровий лист
  • спеції, сіль, зелень за смаком

Приготування:

  1. В чашу мультиварки наливаємо трохи олії.
  2. М’ясо індички відокремлюємо від кісток, нарізаємо невеликими шматочками, викладаємо в чашу і обсмажуємо їх в режимі «Випічка» 15 хвилин.
  3. Печериці нарізаємо пластинками, картопля – невеликими кубиками, помідори – кружальцями, перець – соломкою, моркву – кружальцями, часник пропускаємо через чеснокодавку.
  4. Гриби, овочі і лавровий лист додаємо до смаженій м’ясу, солимо, посипаємо спеціями і перемішуємо.
  5. У меню мультиварки для м’яса індички вибираємо режим «Гасіння» і час 1,5 години.
  6. Після звукового сигналу виливаємо в каструлю молоко і додаємо на таймері 30 хвилин.
  7. Готову страву посипаємо зеленню і подаємо до столу.

Варто почитати:

Додати:

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *