Новорічний салат “Овечка в городі”

Що може бути смачніше соковитого і легкого салату? Цей рецепт стане справжньою знахідкою для тих, хто складає меню новорічного столу і знаходиться у пошуках хорошого рецепту салату, який готується просто і легко. Новорічний салат “Овечка в городі” здатний прикрасити святковий стіл і порадувати поєднанням смаків овочів з м’ясом.
Необхідні Інгредієнти:
– морква по-корейськи – 150 г,
– перець болгарський (жовтий або оранжевий) – 1 шт.,
– перець болгарський (червоний) – 1 шт.,
– синя капуста – 150 г,
– помідори – 2 шт.,
– огірки – 1-2 шт.,
– цибуля – 1 шт.,
– майонез – 100 г,
– балик – 150 р.

Приготування:

Болгарський перець наріжте тонкими смужками
Болгарський перець наріжте тонкими смужками, попередньо очистивши від насіння і білої м’якоті.
Цибулю наріжте тонкими півкільцями
Цибулю наріжте тонкими півкільцями. Якщо у вас дуже “злий” цибулю, то замаринуйте його в кисло-солодкому розчині.
Балик наріжте невеликими брусочками
Балик для новорічного салату “Овечка в городі” наріжте невеликими брусочками.
З помідорів зніміть шкірку і наріжте
З помідорів зніміть шкірку (опустіть їх в окріп на кілька секунд) і наріжте відповідно інших овочів – смужками.
наріжте тонкими смужками огірок
Огірок повинен бути такої ж форми, тому і наріжте його тонкими смужками.
Нашаткуйте капусту тонко-тонко
Нашаткуйте капусту тонко-тонко.
Викладіть всі подрібнені овочі на тарілку
Викладіть всі подрібнені овочі і корейську моркву на тарілку в такому порядку, щоб їх кольору контрастували між собою.

Тонкою цівкою “помалюйте” майонезом з салату. Розмішується новорічний салат “Овечка в городі” безпосередньо перед вживанням.

Варто почитати:

Додати:

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *