Салат “Берлінський”

Кожен салат відрізняється якоюсь своєю індивідуальною родзинкою, яка робить його неповторним та незабутнім. Салат “Берлінський” – це салат, який готувати досить просто, а відмінною рисою від інших салатів, є те, що він виходить досить ситний. Саме завдяки цьому про гарнірі можна абсолютно не турбуватися.
Смак салату “Берлінський” дуже сильно залежить від того, який сорт твердого сиру ви будете використовувати в салаті. Тому, беріть ті сорти, які ви любите, інакше можна зіпсувати салат, додавши в нього сир абиякий. До речі, дуже багато, додають в цей салат замість твердого сиру – плавлений. Тільки, якщо ви вирішите додати в салат плавлений сир, наріжте його краще великими кубиками. До речі, дуже смачним виходить салат з плавленим сиром авокадо і каперсами.
Необхідні інгредієнти для приготування салату “Берлінський” (зауважте, інгредієнти можна придбати в будь-якому продуктовому магазині):
– 1 свіжий огірок,
– 150 грам будь шинки (копченої ковбаси або копченої курки),
– 150 грам улюбленого твердого сиру,
– 1 свіжий помідор,
– 2 великих курячих яйця,
– майонез (зовсім небагато, так як овочі пустять сік).
Необхідні продукти

Приготування:

Перш за все, якщо яйця ви не відварювали заздалегідь, відваріть їх. Час на приготування становить 10 хвилин, після повного закипання води. Потім відварені яйця залийте холодною водою і дайте їм охолонути. Очистіть яйця від шкаралупи.
На дошці яйця наріжте кубиками, а помідор скибочками.
наріжте помідори і яйця
Шинку наріжте соломкою.
наріжте шинку
У глибокій салатниці яйця з’єднайте з помідором і шинкою.
з'єднайте нарізані продукти
Свіжий огірок наріжте також соломкою. Трохи посоліть його.
наріжте огірок
Викладіть нарізаний огірок в салатницю.
викладіть огірок в салатницю
Твердий сир наріжте смужками. Викладіть сир до основних продуктів.
наріжте сир
Потім заправте салат майонезом, тільки не дуже рясно.
заправте майонезом
Перемішайте салат і дайте йому настоятися протягом 10 хвилин.
Ось такий салат “Берлінський” вийшов! Рекомендуємо також подивитись рецепт салату з шинкою мандаринами і авокадо.

Варто почитати:

Додати:

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *