Салат «Білочка»

Жінка – саме незвичайне істота, адже завдяки їй в світі стільки є краси, доброти і, звичайно ж, безліч ідей. А найвищим її досягненням є не тільки те, що вона матір, але і хранителька домашнього вогнища. І лише їй під силу тримати цей осередок надійно в своїх руках. Їй судилося все можливе і неможливе – чаклувати біля плити на кухні і придумувати вишукані шедеври з нічого.
Здавалося б, що можна зробити з кількох інгредієнтів, але, як виявляється, можна, причому дуже навіть непоганий і смачний святковий салат або закуску. Цей салат називається «Білочка», хоча до білочці він не має ніякого відношення, скоріше всегоэто жіноча фантазія. У деяких сім’ях його називають «Сніжок» або «Часничник», без цього салату не обходиться жодне свято, будь то іменини або весілля.
Приготувати «Білочку» дуже легко, для рецепту вам знадобиться:
– сирок плавлений – 2 пачки;
– майонез – 150 г;
– часник – 4 зубчики;
– масло вершкове – 20 р.

Приготування:

Почнемо з заправки (це важливо). Очищаємо часник і готуємо майонез.
часник змішати з майонезом
Потім треба пропустити через землянку часник і змішати з майонезом. Соус-заправка для салату “Білочка” готовий.
Тепер слід взяти велику тарілку для зручності. Для пріготолвенія цього салату краще всього взяти плавлені сирки високої жирності. Трьом сирок на середній тертці гіркою. Але натираємо не просто так, а з секретом: краєчком сирок мачає в майонез з часником і вже мокрим його натираємо на тертці. Далі трішки трьом масло, знову сирок в майонез, масло і так поки не натрете весь сир. Використовуючи такий метод приготування салату з плавленим сиром і майонезом буде вишуканий і дуже пікантний смак.
Акуратно лопаткою перекладаємо салат “Білочка” в красивий салатник, приукрашиваем декількома гілочками петрушки і кропу. Готово!
А ще рекомендуємо вам обов’язково спробувати салат з плавленим сирком і овочами.

Варто почитати:

Додати:

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *