Салат з авокадо і беконом

Авокадо дано завоювало увагу господинь, оскільки цей фрукт містить багато магнію і калію, є чудовим джерел білків і вуглеводів, а також вітамінів Е, В і С. Це фрукт допоможе в боротьбі з холестерином і збереже серце здоровим. Авокадо володіє ніжним горіховим смаком і ідеально підходить для закусок і салатів. Приготуємо один з них. У поєднанні з беконом і яблуком смак авокадо стане ще цікавіше.

Інгредієнти:

– картопля варена – 1 шт.;
– морква варена – 1 шт.;
– маленькі червоні салатні цибулини – 2 шт.;
– авокадо – 1 шт.;
– яблуко невелика, краще червоне – 1 шт.;
– смужки сирокопченого бекону – 3 шт.;
– кілька чорних оливок для прикраси;
– заправка (майонез, сметана або несолодкий йогурт) 1 ст. ложка;
– гілочка петрушки для прикраси;
– скибочка лимона або лайма;
– сіль, перець за вашим смаком.

Приготування:

Збираємо інгредієнти
1. Беремо всі необхідні продукти для приготування салату з авокадо і беконом.
Нарізаємо картоплю
2. Варену картоплю необхідно почистити і нарізати кубиками.
Нарізаємо моркву
3. Варену моркву також очищаємо і нарізаємо кубиками.
Нарізаємо бекон
4. Сирокопчений бекон нарізаємо тонкими смужками уздовж.
Нарізаємо авокадо
5. Авокадо очищаємо від шкірки і ріжемо тонкими скибочками по всій довжині плода.
Нарізаємо яблуко
6. Яблуко для салату з беконом і авокадо нарізаємо такими ж, як і скибочками авокадо. Якщо у нього тверда шкірка краще його очистити. Щоб цей фрукт не потемнів, збризніть його декількома краплями лимона або лайма.
Нарізаємо лук
7. Цибулину нарізати маленькими шматочками.
Змішуємо і додаємо заправку
8. Всі інгредієнти салату з яблуком, беконом і авокадо змішати і додати заправку. При необхідності додати сіль і перець.
Салат з авокадо і беконом
9. Готовий салат з авокадо і беконом викласти в невелику глибоку тарілку і декорувати половинками оливок і гілочкою петрушки. Наш салат готовий

Варто почитати:

Додати:

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *