Салат з консервованої горбушею і білою квасолею

Всього існує близько 200 різних видів квасолі. Біла квасоля належить сімейства бобових. Вона має ряд корисних властивостей. Квасоля містить в собі величезну кількість цинку та міді. Через утримання в білій квасолі білка, можна сміливо рекомендувати тим, хто сидить на дієті. Риба так само важлива в нашому харчуванні. Тому пропоную поєднати обидва компоненти і приготувати салат з консервованої горбушею і білою квасолею.
Нам потрібні такі продукти:
– банка білої квасолі – 200 гр.;
– 1 огірок;
– банка горбуші (консервованої);
– пучок зелені;
– рослинна олія;
– гірчиця – 2,5 ч. л.;
– перець чорний мелений;
– сіль.
До речі, погляньте на ще один рецепт салату з горбушею.

Приготування:

квасоля промити
Для приготування салату з консервованої горбуші спочатку розкриваємо білу квасолю в банку і зливаємо воду. Промиваємо квасолю під проточною водою і кладемо в салатницю.
додати горбушу
В салаті можна використовувати зварену квасолю. З банки з горбушею зливаємо воду і розминаємо виделкою на невеликі шматочки.
приготує заправку
Для заправки змішуємо олію, перець, сіль, гірчицю.
огірок нарізати
Огірок ріжемо кубиками й викладаємо на салат.
нарізати зелень
Останній етап – нарізка зелені.
розмішати салат
Зелень можна використовувати будь-яку, яка є під рукою. Заправку виливаємо в салат з консервованої горбуші і квасолі і активно все перемішуємо.
салат з консервованої горбуші
Салату даємо настоятися 5-7 хвилин-і вперед! Викладаємо в ошатну салатницю, прикрашаємо зеленню і подаємо до столу.
Салат з консервованої горбушею і білою квасолею
Салат з білої квасолі виходить незвичайний і смачний.
Салат з консервованої горбуші і квасолі
Інгредієнти в салаті відмінно гармонують один з одним. Салат бажано з’їдати відразу, тому що на наступний день він буде не такий свіжий.
Так само можна приготувати салат з червоною рибою, помідорами і кунжутом.

Варто почитати:

Додати:

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *