Салат з кукурудзою і ковбасою «Соломка»

Швидкий салат на всі випадки життя можна приготувати з консервованої кукурудзи, копченої ковбаси, свіжого огірка та курячих яєць. «Народні» інгредієнти гарантують успіх у вкусили! Всі продукти в салаті ми змішуємо і заправляємо ще одним улюбленцем публіки – майонезом. Просто, доступно і смачно!
Салат з кукурудзою і ковбасою трохи нагадує олів’є, але все-таки це не він. Наш салат більш легкий і хрусткий. Ми не використовуємо варені овочі, крім яєць, тому смак свіжий, літньо-весняний, дуже приємний, з легкої солодкістю кукурудзи. Настійно рекомендуємо його спробувати! Що потрібно, щоб приготувати салат з кукурудзою і ковбасою “Соломка”.
Інгредієнти для приготування салату соломка

Інгредієнти:

– 1 баночка консервованої солодкої кукурудзи,
– 300 гр. копченої ковбаски,
– 4 курячих яйця,
– 1 – 2 свіжих огірка середньої довжини,
– майонез,
– сіль і перець – за смаком.

Приготування:

Нарізаємо ковбаску рівною красивою соломкою
Спочатку ми миємо яйця. Перекладаємо в каструлю з холодною підсоленою водою (щоб не лопнули). Ставимо варитися на плиту. Яйця повинні зваритися круто, тому після кипіння тримаємо 8 хвилин, не більше. Взагалі намагайтеся яйця на салати не переварювати, адже в стравах, крім смаку, також дуже важлива естетична складова. А переварені яйця стають сірими і зовсім неапетитними.
Як яйця зваряться, заливаємо їх холодною водою і відставляємо остуджуватися. У цей час можна зайнятися нарізанням інших інгредієнтів.
Нарізаємо ковбаску рівною красивою соломкою (в цьому фішка салату – все порізане соломкою).
яйця нарізати соломкою
Остиглі яєчка очищаємо і нарізаємо. Намагаємося, щоб яєчні шматочки теж виходили довгастими.
огірки нарізати соломкою
Свіжі огірки моєму холодною водою, потім рушником, щоб прибрати з них воду. Нарізаємо все тієї ж соломкою. Різати овочі соломкою легко, якщо використовувати великий і гострий ніж, тоді овочі під ним «не вихляют» і слухняно ріжуться в потрібну форму.
всипати кукурудзу
Відкриваємо баночку з консервованої солодкої кукурудзою. Зливаємо воду, зерна грунтовно проціджуємо (якщо залишиться вода, вона вступить в контакт з вареними яйцями і перетворить їх в кашу). Додаємо кукурудзу до всіх інгредієнтів.
Кладемо майонез
Кладемо майонез (скільки любимо, стільки і кладемо соусу), все перемішуємо. Солимо і перчимо за смаком салат.
охолодити і перелжить в креманки
От і все! Можете трохи його охолодити, перекласти в салатник або креманки (близько 3-х порцій) і подавати на стіл.
рецепт салату Соломка
Салат з кукурудзою і ковбасою “Соломка” не тільки апетитно і красиво виглядає на столі, але і дуже смачний. А аромат копченої ковбаски розпалює апетит. Обов’язково спробуйте! Радимо також переглянути рецепт приготування салату з кукурудзою і морквою по-корейськи.

Варто почитати:

Додати:

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *