Салат з квашеної капусти

Наступає осіння пора, пора холодів, закупівель овочів на зиму і закривання квашеної капусти. Принаймні так відбувається в моїй родині кожен рік з моменту мого народження. Тоді ж у дитинстві мама частенько на вечерю готувала тепер улюблене ласощі картопляне пюре і салат з квашеної капусти. Він настільки простий і смачний, що неодмінно стане повсякденним салатом на вашому столі.

Інгредієнти:

– капуста квашена – 300 грам,
– ріпчаста цибуля – 1 штука,
– олія соняшникова – 2 столових ложки.

Приготування:

Продукти
Щоб приготувати смачний салат з квашеної капусти особливих умінь не треба, але все-таки деякі моменти варто врахувати. Капусту варто брати не ту, що вже почала закисати, а ту, що тільки дала сік.
Викладаємо на тарілку
Її ми викладаємо на тарілку. Причому не забуваємо і соку налити трохи.
Нарізаємо лук
Далі нарізаємо півкільцями цибулю. Можна розрізати цибулю дрібніше, це вже справа смаку кожного. Тепер на черзі соняшникова олія, яким поливаємо весь салат.
Салат з квашеної капусти готовий
Ось в принципі і весь салат. Нічого складного, так і хитрощів своїх особливих немає. Зате як смачно і корисно, особливо для тих, що худнуть жінок. Так, саме так, від капусти ще ніхто не одужував, ну якщо тільки одне місце росте, але я думаю, що це все-таки міф, хоча сама не перевіряла.
Любителі свіжої капусти можуть спробувати салат з капусти з м’ятою.

Варто почитати:

Додати:

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *