Салат з морською капустою, перепелиними яйцями і калиною

Салати з перепелиними яйцями і морською капустою давно увійшли в наше життя, але навесні так хочеться ягід, що і в салатах вони дуже доречні. Моя улюблена ягода в салатах – це калина, яка в цукровому сиропі не менше місяця відстояла. Смак просто приголомшливий. Коли я спробувала калину з цукрового сиропу вперше, то не відразу здогадалася, що то за ягода. Єдине, що затьмарює, так це те, що кісточку потрібно випльовувати, так як кісточка жорстка. Якщо ви готуєте салат з морською капустою, перепелиними яйцями і калиною вперше, то не кладіть ягоди багато, покладіть як прикраса кілька ягід, так ви її распробуете і ще захочете.
Ще рекомендуємо вам приготувати салат з морською капустою і яйцем Вулкан.
Інгредієнти для салату

Інгредієнти:

– морська капуста;
– майонез;
– яйця перепелині;
– крабові палички або крабове м’ясо;
– калина;
– маслини.

Приготування:

Яйця відварити перепелині
Що б приготувати салат з морською капустою і яйцем, спочатку ставимо варитися яйця. 4 хвилини після активного кипіння для перепелиних яєць круто достатньо.
морську капусту ріжемо
Мариновану морську капусту ріжемо невеликими шматочками. Кладемо в миску.
Крабові палички ріжемо
Крабові палички теж ріжемо тонший.
з'єднати капусту та м'ясо
У миску з морською капустою додаємо крабові палички.
Яйця виймаємо з окропу в крижану воду, так вони очистяться ровненькими.
Половину яєць ріжемо
Половину яєць ріжемо, кладемо до морській капусті, яку вже до цього часу з’єднали з крабовими паличками і змастили майонезом.
салат перемішати
Пару яєць залишаємо для прикраси салату з морської капусти і крабових паличок. Маслини без кісточок ріжемо кружальцями. Прикрашаємо салат.
Кладемо кілька ягід калини.
Салат з морською капустою, яйцем і крабовими паличками
Салат з морською капустою, яйцем і крабовими паличками готовий.

Варто почитати:

Додати:

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *