Салат з мисливськими ковбасками

Зовсім скоро розпочнеться період пікніків і поїздок за місто. У таких випадках готуються прості і смачні страви, які легко транспортувати. Салат з мисливськими ковбасками і гірчичним соусом, простий у приготуванні і не вимагає додаткової заправки майонезом, так і всі інгредієнти для приготування салату дуже доступні. Такий салат можна взяти з собою на прогулянку в ліс. Тоді привал буде особливо незвичайним і незабутнім. А підкопчені ковбаски додадуть цікавою ноти.
Для приготування салату нам знадобляться:
– листя салату – 1 пучок;
– зелена цибуля – 1 пучок;
– мисливські ковбаски – 100 гр.;
– солодкий перець – 1 шт.;
– помідори чері – 50 гр.
Для заправки:
– оливкова олія – 1 ст. ложка;
– бальзамічний оцет – 1 ч. л.;
– діжонська гірчиця – 1 ст. ложка;
– лимон – половина;
– сіль і перець за смаком.

Приготування:

Збираємо інгредієнти
Збираємо всі продукти для салату з мисливськими ковбасками.
Викладаємо листя салату
Листя салату потрібно ретельно помити. Потім просушити за допомогою паперових рушників. Вся зайва рідина повинна стекти, щоб салат не став водянистим. Розриваємо салат руками на великі шматочки і відправляємо їх в салатник.
Додаємо зелений лук
Зелена цибуля додасть салату свіжості. Нарізаємо його на невеликі кільця і висипаємо на салат. Солимо і приправляємо шар за бажанням.
Додаємо кріп
Кріп нарізаємо на дрібну стружку і посипаємо нею салат.
Викладаємо ковбаски
На наступному етапі нам знадобляться мисливські ковбаски. Їх яскраво виражений смак доповнить салат, а аромат не залишить ваших рідних байдужими до цієї страви. Нарізаємо їх на кружальця середнього розміру і викладаємо їх по периметру.
А ще вам напевно сподобається пікантний смак салату з корейською морквою і ковбасою.
Викладаємо перець
Перець нарізаємо тонкою соломкою і формуємо з неї сонечко по колу салату з ковбасками. Така ідея напевно сподобається вашим дітям.
Видавлюємо лимонний сік
Поливаємо салат невеликою кількістю оливкової олії. Але доповнить смак салату заправка з діжонської гірчиці. В соусник виливаємо трохи бальзамічного оцту і додаємо сік половини лимона.
Додаємо гірчицю
Потім додаємо в соус діжонську гірчицю.
Перемішуємо інгредієнти
Все ретельно перемішуємо до однорідної консистенції.
Салат з мисливськими ковбасками
Поливаємо заправкою з гірчиці салат з мисливськими ковбасками і перцем і можемо подавати страву до столу.

Варто почитати:

Додати:

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *