Салати із стручкової квасолі

Салати із стручкової квасолі
Дієтологи радять якомога частіше включати в свій раціон стручкову квасолю. Вона вважається відмінним гарніром, а також підходить для приготування різноманітних салатів. У цьому продукті міститься багато корисних мікроелементів та вітамінів. Ці вітаміни, до речі, допомагають зберегти молодість і красу шкіри.

Рецепти салатів зі стручковою квасолею

Салат з квасолею «Дует»

Для приготування це легкого і смачного салату знадобиться 300 грам свіжої вареної стручкової квасолі і томатів, одна цибулина, дві склянки вареної білої квасолі, 50 г маслин, базилік, столова ложка соку лимона і пару ложок оливкової олії. Цибулю нарізати кільцями і підсмажити на сковороді. Помідори порізати маленькими кубиками, базилік дрібно нашаткувати. Всі продукти з’єднати в салатниці, додати сік лимона і оливкову олію. Також зверніть увагу на наш рецепт салату зі стручковою квасолею і томатами.
Салат з квасолею «Дует»

Салат із стручкової квасолі з куркою та горіхами

Щоб приготувати цей смачний рецепт, крім 300 грам замороженої стручкової квасолі також знадобиться 100 грам смаженого арахісу і одна куряча грудка. Для заправки використовується майонез або оливкова олія (хто як любить). Квасолю відварити, горіхи трохи прожарити на сковороді, варену курку розібрати на волокна. Інгредієнти змішати і заправити придивилася заправкою. Всі салати із стручкової квасолі виходять смачними, але цей рецепт ще і дуже оригінальний.
Салат із стручкової квасолі з куркою та горіхами

Теплий салат з квасолею

Теплий салат з квасолею

Квасоля з яблуками і морквою

Користь салатів із стручкової квасолі незаперечна. Якщо до цього корисного інгредієнту додати інші дуже корисні овочі, то вийде справжня вітамінна бомба. Отже, для приготування страви знадобиться три моркви, три яблука і 300 грам стручкової квасолі. В якості заправки можна використовувати сметану. Відмінно овочі доповнить дрібно нарізана петрушка. До речі, всі продукти нарізати для салату соломкою.
Квасоля з яблуками і морквою
Кожен салат має неповторний смак, тому що цей вид квасолі здатний вбирати в себе аромати інших інгредієнтів. Схилить на користь використання стручкової квасолі в кулінарії і ще один факт: вона містить більше вітаміну С, ніж у звичайному жовтому лимоні! Смачно харчуватися і заодно оздоровлюватися разом з цим доступним продуктом просто.

Варто почитати:

Додати:

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *