Як гасити картоплю в мультиварці?

Так як гасити картоплю в мультиварці зовсім не складно, пропонуємо вам простий базовий рецепт, який ви зможете доповнити свій розсуд.

Тушкована картопля з м’ясом у мультиварці

Інгредієнти:

  1. Як гасити картоплю в мультиварці300 г свинини;
  2. 1 кг картоплі;
  3. 1 середня цибулина;
  4. 1 середня морква;
  5. 100 г сметани;
  6. сіль, перець, свіжа зелень.

Приготування тушкованої картоплі з м’ясом в мультиварці:

  1. Виберіть режим приготування мультиварки «Випічка» на 65 хвилин.
  2. В чашу додайте трохи рослинного масла, подрібніть цибулю і киньте в розігріту чашу.
  3. Моркву натріть на крупній тертці і надішліть її до цибулі, коли той трохи підрум’яниться.
  4. М’ясо поріжте невеликими шматочками і теж покладіть в чашу, коли морква практично приготується.
  5. Очистіть картопля від шкірки і наріжте акуратними кубиками.
  6. Додайте картоплю до м’яса, поперчіть і посоліть.
  7. Розведіть сметану з 2-3 ст. л. кип’яченої води і перелийте в чашу, ретельно перемішайте і закрийте кришку. Дочекайтеся закінчення режиму, і додайте подрібнену свіжу зелень.

Щоб урізноманітнити тушковану картоплю можна замість свинини додати куряче м’ясо. А для дієтичного харчування м’ясо і зовсім можна замінити овочами. Для цього обсмажте разом з цибулею і морквою ваші улюблені овочі. Це можуть бути: томати, кабачки, солодкий болгарський перець. А коли овочі обсмажаться, додати картоплю і готуйте, як зазначено в основному рецепті. Блюдо виходить дуже соковитим і ароматним.

Тепер ви знаєте, як гасити картоплю в мультиварці. Можна подавати блюдо гарячим, виклавши невеликими порціями на тарілки, на які попередньо слід помістити свіже листя салату. Додатково прикрасьте блюдо помідорами чері, порізаними на половинки, і листочками свіжої петрушки. З напоїв підійде хлібний квас або кефір.

Варто почитати:

Додати:

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *