Як приготувати в мультиварці омлет

Апетитний омлет припаде до смаку і дорослим, і дітям. Його можна приготувати з різними начинками – овочами, грибами, сиром, сиром, зеленню. З допомогою мультиварки можна заощадити свої сили і час. Завдяки ній блюдо виходить дуже смачним без постійного контролю. Отже, як приготувати в мультиварці омлет?

Омлет з сиром і помідорами в мультиварці

Омлет з сиром і помідорамиДля цього необхідно:

  • Яйця – 6;
  • Молоко – ? склянки;
  • Сир – 50 грам;
  • Вершки – ? упаковки;
  • Помідори – 3;
  • Сіль;
  • Зелень.

Приготування:

  1. Помідори слід помити і порізати на дрібні часточки;
  2. Сир необхідно натерти на крупній тертці;
  3. Встановити мультиварку в режим гасіння і обсмажити кілька хвилин помідори у краплі рослинного масла;
  4. В цей час в окремій тарілці змішати яйця, молоко, вершки, сир, зелень;
  5. Все слід посолити і додати приправи за вашим бажанням;
  6. Мультиварку для приготування омлету слід переключити в режим випічки;
  7. Влити яєчну суміш в обсмажені помідори і закрити кришку;
  8. Готувати страву протягом 30 хвилин.

Ароматний омлет, приготовлений в мультиварці, можна подати на блюді, прикрашеному листям салату. До нього можна запропонувати гарячі тости, шинку або паштет.

Рулетики з омлету з начинкою з плавленого сирка в мультиварці

Для цього необхідно взяти:

  • Як приготувати в мультиварці омлетЯйця -6;
  • Сметана – 100 грам;
  • Плавлений сирок – 2;
  • Часник – 2 зубчики;
  • Майонез;
  • Сіль;
  • Зелень.

Приготування:

  1. Для начинки необхідно натерти на тертці плавлені сирки, нарізати свіжу зелень, видавити з допомогою преса часник;
  2. Всі підготовлені інгредієнти змішати з майонезом, трохи посолити;
  3. Збити яйця і сметану;
  4. Включити мультиварку і влити в чашу 1/3 частина яєчної суміші;
  5. Готувати омлет протягом 20 хвилин в режимі випічка;
  6. Після завершення програми страву слід остудити, потім викласти на нього підготовлену начинку з сирків;
  7. Омлет необхідно загорнути рулетом і поставити в холодильник приблизно на 1 годину;
  8. Проробити те ж саме з рештою яєчної сумішшю.

При подачі на стіл рулети слід порізати на невеликі шматочки. Свіжі овочі та зелень прекрасно підійдуть до такого ніжному страви.

Варто почитати:

Додати:

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *