Журавлина при вагітності

Унікальне природне засіб, який чудово підвищує імунітет і полегшує стан при багатьох захворюваннях, являє собою журавлина.

Харчування майбутньої мами повинні бути максимально різноманітним і повноцінним. Журавлина при вагітності – це просто криниця вітамінів, органічних кислот, мінералів і пектинових речовин. Ці ягоди містять флавоніди, які благотворно впливають на бадьорість і настрій, а також біофлавоноїди, які обумовлюють антибактеріальний ефект.

Крім того, велику кількість вітаміну С дозволяє підтримувати захисні функції організму навіть у випадках масового зараження інфекційними захворюваннями.

Журавлина під час вагітності відмінно бореться з набряками і злегка знижує артеріальний тиск. У випадках невираженою гіпертонії – це ідеальне натуральні ліки.

Однак не варто забувати про золоту середину і зловживати цими ягідками. Журавлина при вагітності виводить зайву рідину з організму. А ось рясне пиття таких морсів здатне підвищити стомлюваність і довести до предобморочных станів за рахунок зниження тиску.

Тривале зберігання ніяк не позначається на поживних і смакових якостях журавлини. А ось при термічній обробці руйнується велика їх частина. Тому при приготуванні настоїв з цих ягід не варто використовувати окріп.

Насолоджуйтеся морсами з журавлини при вагітності, якщо у вас немає індивідуальної нестерпності та схильності до захворювань шлунково-кишкового тракту. Бережіть своє здоров’я заради вашого довгоочікуваного малюка!

Варто почитати:

Додати:

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *